Sunday, 9 August 2009

satu malam di teratak lama...(editted dgn byk sgt gamba)



this special post saye tulis watu 1.28 mlm, 10-8-2009 live dari UTp..=).macam perantau tulis pasal pengembaraan die..
haha..just wanna let pengalaman nih fresh dlm ingatan saye buat sesuatu jangka waktu yg lebih lame dengan adenye [post nih..
the whole day aku travel ,penat gak act..
met nabil dekat pudu waktu tengah hari, on d way to this beloved place, the place where i learned d true life sebagai mahasiswa kot..(bunyik cam nerd je..) reached here at 4, ijat amik dengan kete best nyer.. gi makan chicken chop yg sedap suggested by nabil , otw nak balik, baru perasan kete ijat pancit, x pasal2 dapat kerje khusus tuka tayar kerete die,, but it was fun,, huhu.. i met most of my old frenz here.. those i miss a lot lately.. d pic i'll upload later yer.. at 10 , ijat, ah chong/arif, n me, heading to Salam rest. nak tgk bola.. manchester utd vs chelsea.. huhu.. l. haha.. there , i met even more people,, satu kedai mamak yg penuh dengan manusie,, tetibe nampak damak, aso, bulat, faris, femau, n d others..damak kate nasi goreng ayam madu die sedap..try je..patut damak makin 'sehat kat sini..haha
anne Salam kasik makan sedap..

'luckily cech save 2 penalty, from giggs n evra respectively, sampai sakit2 ketak aku jerit..sian ijat..haha,, masuk UTP n tido bilik ijat malm nih... best sgt dpt sembang byk2 ngn semua.. sebab tiket malam da abis, so terpakse tido lg semalam kat sini=),, ijat n nabil nak anta ke station.. so monday, i got d whole day kat utp,
i joined their lecture session..haha..cam nak tido rasenye..
gile kepale blaja pasal batu2 diorg nih..haha..but cam best je dpt masuk lecture dak2 petroleum engi. lagi..nostalgia2..=)



wawa, me acong'arif n rain/acap


malam last, kami kua makan same2..

ijat, anis, me n nabil..kami geng ber4 dulu..tapi sekrang.. tinggal saye dan nabil saje..ijat n anis dah taken..=P...semoge happy selaloo..=)


sian akak tu nak amik order ..

one of my bestfren kat UTP dulu..izzat fauzi..

sasaer n samura x de lerr jao sgt beza..cme h8boy samura nsem skit je dr h8boy saser nih..=P...haha...men2 je jat...jgn terase..=)



=) thankz to d people here.. seems like byk sgt bende2 yg dah berubah,, masing2 makin matang, hopefully seiring dengan kematangan usia, kematangan lahiriah dan batiniah pon turut sama terpimpin,, suasana kat sini, sgt3 lerr buat aku makin rase rindu dengan life yg aku penah ade kat sini dulu.. they seems like working hard too.. ramai yg makin kuat study..hihi..maybe theres somethiong that i can get from my visit kali nih... sama2 usaha agar dapat apa2 yg dicita2kn..walau di atas tanah yg berbeza, tapi masih bawah satu langit yg same..=).. to ijat, nabil, gen, izul, pian, aiman, ajin, intan, acap, munir, afiq hana, azrul wawa, haikal, bob, ahChong, liu, zul,lim, damak, aso, bulat, faris, n banyak3 lagi yg lain..thankz sgt3.. semoga persahabatan ini kekal hingga ke nafaz terakhir dlm iman.... aminn.. pen off... p/s: rase cam nak tido,, but cam rugi la plak klu tido awal2..haha..so kami pon buat lerr keje yg bukan2..=)
anis...happygolucky je selalu..
nabilmacho...=X

=)

ijatnsem..(die kate la..)

thankz to ijat nye camera baru.. so byk gamba die amik..=)
jumpe lg korang..
salam...

1 comment:

Related Posts with Thumbnails