Saturday, 4 April 2009

posto2...

x tau pesal..
malam nih cam mood nak upload gamba byk2..
hihi..
x memasal..
but cam best je time2 boring nih..


ok lerr..aku start ngn gamba one of my fren kat sini..
classmate aku..
merangkap abang aku gak lerr kat sini sebb die 20 tahun da..

nih fizu.org panggil die jejake kesepian..
aku x tau nape..
but sedikit clue yg aku tau pasal bro aku yg sorg nih..
die dari kecik,
x reti kawan ngn perempuan..
name pon dak alam shah..
haha..but die sr aku yg best..
hihi..
wish fizu senang kawan ngn perempuan..=)


nih kobe n pai..
kobbe famour sebb rambut die stylo..
die bettah ngn aku sape leh balik msia x potong rambut..dr datang..
aku pon dengan relanye sahut lerr cabaran die..
haha..
but act aku mmg malas nak potong rambot pon..
hihi..
nampak cam dak jahat skit..
ngeh2..


nih adelah team futsal aku..
ZOMBI KAMPUNG PISANG namenye..
haha..
akhirnye name yg aku lobi menang..
haha..
menang ngn name yg frod lobi..
die nak name team..anakku bukan anakmu..
mane bole..
hahaha..




name die frodd..name die fuad actually..die pegang 3 bunga. but 2 je delivered..lagi satu layu di bilik.. di tepi tingkap.
haha...fuad die L..=p
satu kelas panggil die L*ser..
at least yg aku beli safely delivered to d person lerr..
although die tu kawan aku je..
haha..
tapi aku rase..
frod x de lerr L mane..
die je yg x nak..
hahaha..
wish fuad x l dan kandas lagi..
(kak bello ngn kak Radi pon support aku, frod..)


time nih b4 masuk pekse biology..
saje x de keje..
so saje je lerr men amik2 gamba..
panjang cacing yg aku pegang tuh..
act x de idea asal aku masuk kan gamba nih kat sini..
saje2..
hihi

.
nih asrama aku...
name die institute of russian language i.m pushkin..
hihi..hari2 ulang alik msuk kua dari sini lerr..
da jadi tempat first year dok since 6 tahun lepas da..
pak guard tu pon da kenal..
hehe..

nih la kawan2 aku..
yg same2 dok tinggal ngn aku kat sini..
kawan2 yg sanggup brade kat sisi time aku rase aku perlukan..
rasenye lerr..although baru lebih kurang setahun kenal diorg..
but da jadi sangt rapat.
.gelak2..
tensyen2..
marah2..
suke2..
sumenye pon same2..
harap2 everything will b just fine..
aminn..
=)

5 comments:

  1. cakap kat fizu meh tusyen ngan aku camne nak kawan ngan pompan. kompem ah belajar sehari semalam esok petik jari sume pompan nak kawan ngan dia. hubungi aku di talian 019-99999911

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    naderk sengal..
    ko yg perlu belaja kawan ngn laki plak ke???
    klu gitu ko leh gak consult raffle ke,
    haha.
    kur2 baik:(nape raffle)
    kur2 jahat:(saje carik pasal ngn die)

    ReplyDelete
  3. asal gambar fizu tu sungguh menyayat hati..syahdu aku tgk!!

    ReplyDelete
  4. fizu mmg silap2 angle tgk cam lelaki melayu etrakhr lah..haha..ko kan jiran die..x kan x tau mi..=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails