Saturday, 10 July 2010

surat cinta..

I'm so sorry but i love you..


agak sunyi hari ni sebb x keluar mana2..
=)
tapi ya, macam2 jugak dibuatnye

dan macam biase duit keluar macam air..
ya.. itu dia..

lepas subuh, lepak2 dengn mur yg baru sampai dari perak pukul 2 pagi semalam...

follow pergi ke pasar utk beli skit2.. - lama x gi pasar perling ni.. terase agak buruk perangai ..ok abaikan..

sarapan pon beli sekali..x sangka dekat jb pon dah start jual sate pagi2.. igtkan dekat muar je..huhu..

gi bsuh kereta pula.. rm 15? x tau sama ada murah atau mahal, tapi aku tetap nak tawar ngn orang tu, so end up denagn rm 12..

dan satu lagi bende yg aku terase sgt hari ni macam mana senng duit nak ilang.. bukan pada something yg masuk perut aku, but pada perut pajero gedabak ni..-__-.. haish..
minyak oh minyak.. even rm 100 letak dlm pon, still x penoh.. see? thats y i want to drive the smaller car ma..
x terase sgt minyak nyer..adoii.. pengsan2..

fikir2 balik, waa, baru gitu, aku da terase da, den macam mana d
engan parent gue yg isi perut mak lah tu sejak 12 tahun yg lepas?
belom fikir perot 5 beradik ni sejak 20 tahun yg lepas??
ish3.. byk en.. dush satu utk perut syahir,
dush dua utk tulang belakang plak..

syukur kerana masih diberi nikmat ini,
doa diri utk ma n abah,
semoga dipanjangkan umur,
dimurahkan rezeki,
diberi kesihatan,
ditetapkan iman,
segala kesilapan kami harap diampunkan,
dan semoga dapt 5 anak2 yg soleh dan solehah..=D
aminn..

“Dan Tuhanmu memerintahkan agar kamu jangan menyembah melainkan hanya kepada-Nya dan hendaklah berbuat baik kepada kedua orang tua.

Dan jika salah satu daripada keduanya atau kedua-duanya berusia lanjut dalam pemeliharaanmu, maka sekali-kali janganlah kamu menyatakan kepada keduanya perkataan ‘ah’ dan janganlah kamu membentak keduanya. Dan ucapkanlah kepada keduanya perkataan mulia dan rendahkanlah dirimu terhadap keduanya dengan penuh kasih sayang dan ucapkanlah: “Wahai Tuhanku, sayangilah mereka keduanya, sebagaimana keduanya menyayangi aku waktu kecil.” ”

(Surah Al Israa’: Ayat 23 dan 24)

sayangi mereka ya..=)


pen off..

1 comment:

  1. thanks for the reminder syahir :')

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails